Лише обманом «Київстар» змогла запустити 4G станції на території КПІ: науковці та ректорат вважають їх – шкідливими (ФОТО/ВІДЕО)

Точніше: «Не мають підстав стверджувати, що шкоди від такого опромінення – немає»

Показано вплив на людину 15-хвилинної розмови по мобільному телефону

Нашу увагу привернула дискусія на Форумі «Української правди».

В центрі уваги опинився ФБ-допис такого собі Петра Чернишова – екс-президента «Київстару», який почав піднімати на кпини керівництво та науковців КПІ, звинувачуючи їх у тому, що вони «старі» та «ретроградні», бо не хотіли давати дозвіл на встановлення в себе 4-ох базових станцій з 4G-інтеренетом від «Київстар.

Культурний центр «Колізей КПІ»

При цьому, науковці – не хотіли брати ніяких хабарів:

«В общем: диалог с ними занял около года. Нам разрешили поставить 4 станций (из 7).

 

Другие операторы тоже были построены. Взятки не требовали.

 

Встретились с ними 15 раз — не меньше. Наши инженеры смогли достичь этого, сказав, что они будут включать станции не на полную мощность (пришлось соврать) и не направлять сигнал в указанные общежития (тоже обман).


Не знаю как это сейчас — надеюсь покрытие уже хорошее».

Екс-президента «Київстару» Петро Чернишов

Окремий допис цій ситуації присвятив сайт ITC. Теж типу, насміхаючись над КПІ ще й відповідною мультяшною ілюстрацією:

«Потому что радиация!». Экс-президент «Киевстара» рассказал, как оператору не давали запустить 4G интернет в КПИ

Цікаво, що цей мульт-герой більше подібний на самого Петра Чернишова, ніж на Ректора КПІ

Екс-президент «Київстару» ще й вздумав насміхатися над Ректором та керівництвом КПІ, натякаючи нам, що вони типу «старі»:

«Со стороны вуза на встречу пришли 13 человек…  Интересно, что из них 9 было точно старше 60ти лет. Некоторые явно за 70. Мне казалось, что я свои 49 лет был самым младшим в комнате (наш замдиректора был тоже старше меня!)!»

Підспудно нам навівається думка, що керівництво КПІ – найкращої технічної школи в Україні – було проти 4G-інтернету, бо вони «заскорузлі  ретрогради», а ретрогради вони тому, що «старі».

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського». Тут навчається понад 21 000 студентів

Хоча люди ці чітко пояснили свою позицію торгашам із «Київстар»

«В ответ услышали, что руководство института не уверено что эти станции вообще надо строить. Потому что излучение базовых станций отрицательно влияет на здоровье людей! С их стороны выступили несколько человек… говорили примерно так: «Все неоднозначно, наука не доказала что радиоволны не влияют на здоровье людей. Мы говорили с нашими сотрудниками и те против ваших станций!»

 

Потом выступил Ректор и подвел итог – «Мы пока не готовы к новым станциям – давайте начнем общаться и посмотрим что получится»

Михайло Згуровський – Ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського, Академік Національної академії наук України, доктор технічних наук, Заслужений діяч науки і техніки України

Як ми вже знаємо – шляхом подвійного обману – «Київстар» таки встановила свої станції на території КПІ, але нас цікавить сам принцип.

Отже, науковці – представники – точних наук і кращої технічної школи в Україні стверджують:

«Наука НЕ має надійних доказів, що 4G опромінення НЕ є шкідливим для людини».

Чи можуть це заперечити представники «Київстар» та інших операторів?... Чи маємо ми вірити їм – більше, ніж науковцям?...

Якщо ж Ви думаєте, що це тільки в Україні науковці не мають однозначної відповіді щодо можливого негативного впливу на здоров’я людини – випромінення, що йде від антен мобільних операторів, то перейдіть за цим посиланням на сайт Researchgate і проскрольте вниз, аби пересвідчитися скільки там є англомовних публікацій на вказану тему.
 

Health effects of living near mobile phone base transceiver station (BTS) antennae: A report from Isfahan, Iran

Франція повністю заборонила WiFi у дитячих садках та користування мобільними -- в школах

Одним словом, радимо всім любителем «прогресу» послухати і подивитися коротку лекцію ще одного науковця, яким пишається Україна. Це філософ Андрій Баумейстер, і він є навіть на два роки молодшим за екс-президента «Київстару», якому сьогодні вже 52.

Було б добре, до речі, щоби той також побачив це відео

Натисніть плей для перегляду

*АК – авторська колонка

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень