«РІВНЕГАЗ ЗБУТ» просить юросіб оплатити спожитий газ та електроенергію відповідно з умовами договору

Наразі постачання послуг відбувається у повному обсязі

На даний момент ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» здійснює безперебійне постачання природного газу та електроенергії для усіх категорій клієнтів, витримуючи всі умови контракту за ціною, незважаючи на значне збільшення закупівельної ціни на Європейських хабах (на сьогодні котирування TTF значно перевищили 2 000 дол. США за тисячу кубометрів) та росту курсу валют, за якими проводиться закупівля газу в Європі.

Закупівля природного газу та електроенергії проводиться у повному обсязі для забезпечення потреб наших клієнтів, навіть за умови того, що на території нашої держави діє військовий стан, затверджений Указом Президента України від 24.02.2022 р. №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні».

У цей складний для країни та суспільства час, ми як відповідальний платник податків України, намагаємось робити усе можливе для того, щоб забезпечувати усіх клієнтів енергоресурсами, які вкрай необхідні для провадження господарської діяльності підприємств - та всі ми працюємо зараз на благо нашої держави, задля стабільності, перемоги та миру.

Розуміючи надзвичайну важливість своєї соціальної місії, ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» на сьогоднішній день не проводить заходів з обмеження газопостачання та електроенергії клієнтам, що мають заборгованість за енергоресурси.

У таку важку для усіх нас хвилину ми потребуємо підтримки та розуміння від своїх клієнтів, адже закупівля та постачання природного газу та електроенергії нашою компанією напряму залежить від вчасних розрахунків за спожиті природний газ та електроенергію.

Просимо вас віднестись з розумінням до даної ситуації та проводити оплату за спожитий природний газ та електроенергію, дотримуючись умов договору.

У разі, якщо Ваше підприємство на даний момент знаходиться у скрутному становищі, будь ласка, здійснюйте оплату за спожиті енергоресурси поетапно, кожні два-три дні.

Дякуємо Вам за розуміння, віримо у нашу спільну перемогу!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень