День «Х» для шкіл Рівного. Що сказав Третяк про «жовту зону»

Лише 8 шкіл у Рівному можуть уникнути дистанційки

Лише 8 шкіл в м. Рівне зможуть працювати, а всі інші відправляться на дистанційне навчання. Основні обмеження, які  стосуватимуться роботи шкіл з невакцинованим персоналом прийматиме  засідання  комісія ТЕБ і НС міста.   Про це повідомив міський голова Рівного Олександр Третяк.

Ймовірно закриють школи, де вакциновано 80% вчителів. Закликаю педагогів якнайшвидше зробити щеплення. Саме завдяки відповідальній позиції освітян школи зможуть продовжити навчання в очному режимі.

Лише 8 шкіл у нашій громаді за кількістю вакцинованих працівників подолали межу 80%. Сумно, але такі дані на сьогоднішній ранок.

 

Всі інші  навчальні заклади швидше за все підуть на карантин. Прикро, адже декому залишилось не так вже й багато до цієї межі...

Натомість школи що подолали 80% зможуть продовжити навчання попри те, чи перебуватиме Рівне у «жовтій зоні».

Також прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що в четвер

Всі навчальні заклади, що не вакциновані на 80% хоча б першою дозою, повинні бути закриті. Важливий момент - закриті, не перекладені в онлайн, не перекладені на дистанційну форму, а закриваються - так прописано в постанові - до тих пір, поки колектив не вакцинується.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень