У МОЗ розповіли, коли Україну переведуть в «жовту» зону карантину

«Жовтій зоні» все-таки бути?

Головний санітарний лікар України Ігор Кузін розповів, коли Україну переведуть в «жовту» зону карантину. Рішення буде прийнято вже цього тижня.

Про це повідомляє головний санлікар для видання «Ліга.net».

Щодо впровадження «жовтої» зони в країні має бути відповідне рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, зазначив він.

Рішення комісії має бути гармонізованим зі змінами у постанові 1236, які регулюють обмеження або порядок роботи тих чи інших зон.

Рішення про введення або перехід до іншої зони ухвалює виключно комісія. Таке рішення, найімовірніше, буде цього тижня, - вважає він.

Будь-яка регуляція, яка стосується можливих обмежень або змін порядку у роботі держустанов, бізнесу або громадян, має набути чинності через сім днів, зазначив санлікар.

За його словами, Україна повертається у режим регулярних засідань комісій ТЕБ і НС. Ця комісія буде засідати раз на два тижні.

Залежно від розвитку ситуації, можемо перейти на щотижневі засідання, - уточнив Кузін.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень