8-місячному Андрійку, який мало не згорів живцем, вдалося зібрати на лікування (ВІДЕО)

Правду кажуть, що українці своїх у біді не кидають – сім’ї активно допомагають фінансово, аби хлопчика врятували і поставили на ноги

Фото ілюстративне

Лише вчора ми писали про страшну трагедію, що сталася у п’ятницю на Сарненщині.

Коли батьків не було у будинку, 3-річний малюк ненароком підпалив ковдру молодшого братика. Вогонь миттєво охопив тканину і доки батько забіг у хату, 8-місячний хлопчик встиг дістати серйозні опіки практично усього тіла.

Дитину негайно госпіталізували до місцевої райлікарні, однак через важкий стан згодом доправили в опіковий центр Рівненської обласної клінічної лікарні.

Скрін із сюжету "ТСН"

Сюди він прибув у критичному стані з опіками 25% тіла, розповіли журналісти «ТСН», які зняли цілий сюжет про нещастя в родині.

 

Лікування для малюка – надзвичайно дороге, тож сім’я Андрійка відразу звернулася до небайдужих за допомогою.

ДЛЯ ПЕРЕГЛЯДУ ВІДЕО ДОВЕДЕТЬСЯ ПЕРЕЙТИ НА YOUTUBE. Перепрошуємо за незручності...

Сьогодні ж в.о. головлікаря Рівненської обласної лікарні Віктор Ткач подякував небайдужим, які відгукнулися і допомогли родині у цей скрутний час:

В наш нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги, стає важко знайти тих, хто здатен сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово, що такі люди все ж таки є.

 

Завдяки сюжету ТСН 4 липня 2020 року, який вийшов на каналі 1+1, вдалося зібрати кошти для лікування восьмимісячного Андрійка, який отримав глибокі опіки полум'ям. Хлопчик та його родина не втратили надію на одужання та швидке відновлення.

 

Щиро дякую лікарям опікового центру КП РОКЛ, які борються за життя малюка та всім небайдужим людям, що змогли допомогти.

Для всіх охочих підтримати Андрійка та його сім’ю матеріально публікуємо реквізити (нагадуємо, лікування досить тривале і дороговартісне):

Карта ОЩАДБАНКУ

5167 8032 0961 2725  - Галина Трищук

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень