70 пунктів здачі ЗНО діятимуть на Рівненщині

Для близько 13 тисяч учасників

На Рівненщині розпочалася реєстрація на ЗНО-2019. Зареєструватися можна з 5 лютого до 18 березня.

Кількість учасників тестування, у порівняні з минулим роком, цьогоріч практично не зміниться, каже начальник відділу загальної середньої та дошкільної освіти профільного управління Рівненської ОДА Святослав Сидорук:

Кількість учнів 11 класів складає 7 607. І це на 70 учнів менше, аніж у минулому році. Окрім того, у нас є майже 5 000 учнів, які навчаються у професійно-технічних навчальних закладах і вищих навчальних закладах І-ІІ рівня акредитації, які також будуть залучатися.

 

З урахуванням того, що ще буде частина випускників попередніх років, то ми прогнозуємо, що приблизна кількість – це буде близько 13 тисяч учасників, які здаватимуть ЗНО у Рівненській області.

Цього року тестування проводитимуть у майже 70 пунктах. Залучатимуть не тільки школи, а й близько десятка профтехучилищ. Серед них є й навчальні заклади, які передбачають спеціальні умови для здачі ЗНО дітьми з особливими потребами.

А для проведення оцінювання з іноземної мови, яке передбачає аудіювання, окремі заклади Рівного і Сарненського району уже забезпечили необхідною технічною базою.

Варто зазначити, що майбутні абітурієнти, які допустять помилку під час заповнення реєстраційних даних, мають можливість внести корективи до 25 квітня.

Нагадаємо, випускникам шкіл області необхідно оформити ID-картку, аби їх допустили до здачі ЗНО. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень