7 відомих фільмів та серіалів, які заборонені для перегляду в Україні

2 з них фільмували в Україні

Часто трапляється так, що фільми та серіали, які обожнюють в одній країні, є забороненими для перегляду в іншій. Різні куточки світу можуть мати свої правила та норми, які визначають, що саме дозволено показувати на екранах. 

Є й такі фільми, які заборонені для перегляду в Україні. В основному це російські стрічки. Заборона на показ таких фільмів обґрунтована тим, що у зйомках брали участь конкретні особи, які створюють загрозу національній безпеці.

Заборонені фільми для перегляду в Україні

У багатьох випадках, заборона пов'язана з політичною ситуацією або конкретними діями осіб, які можуть негативно впливати на безпеку країни. Так сталось зі стрічками, які заборонили для перегляду в Україні. Однією із причин заборони також є велика кількість ворожої пропаганди, яку росіяни роками поширювали у суспільстві.

До списку заборонених фільмів та серіалів в Україні увійшли такі кінокартини

Фільм «Шукайте маму» знятий в Росії 2012 року. В ньому розповідається про стосунки та пошуки біологічної матері. Стрічка заборонена в Україні через участь у фільмуванні осіб, які створюють загрозу національній безпеці.

Серіал «Не плач за мною, Аргентина!» знімали в Росії у 2012-2013 роках. Він про складні, але кумедні життєві ситуації, який також потрапив під заборону через політичні та безпекові причини.

Російський популярний серіал «Не народися вродливою» 2005-2006 років, став забороненим в Україні через участь у ньому осіб, що мають політичні зв'язки та погляди, які можуть загрожувати національній безпеці.

«Однокласниці» - російський фільм 2007 року. Ця комедійна стрічка про шкільних друзів була заборонена в Україні з аналогічних причин.

Фільм «Щасливої дороги!» про подорожі та пригоди був відзнятий в Росії у 2008 році, а потрапив до списку заборонених через участь у ньому акторів, які створюють загрозу національній безпеці України.

«Алі-Баба і сорок розбійників»  відзнятий в Україні у 2005. Попри це, він також був заборонений через участь у ньому осіб, які мають зв'язки, що можуть загрожувати національній безпеці.

«Офіцерські дружини»  також відзнятий в Україні, але вже у 2015. Цей серіал про військових та їхні родини був заборонений в Україні з огляду на політичний контекст та участь у ньому осіб, які створюють загрозу національній безпеці.

Всі ці фільми та серіали були заборонені з метою захисту національної безпеки та інтересів держави.

 

Заборона пов'язана з участю в них осіб, які можуть мати негативний вплив або брати участь у діях, що суперечать інтересам України.

Обирайте для перегляду якісні, саме українські та світові стрічки, які вартують уваги свідомих громадян.

Джерело: 24 Кіно

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень