ТОП-15 фільмів про Різдво та Новий рік: що цікавого подивитися рівнянам

Щоб потім не казали «Щось немає новорічного настрою»

Зимові свята є гарним приводом, аби зібратися усій сім'ї й подивитися хороше кіно. 

Пропонуємо вам такі цікаві фільми про Різдво й Новий рік. І гарний святковий настрій вам гарантований.

1. «Чарлі і шоколадна фабрика», 2005

Які чудеса чекають вас на фабриці Віллі Вонки? Тільки уявіть: трав’яні луги з солодкого м’ятного цукру в Шоколадній Кімнаті… Можна пропливти по Шоколадній річці на рожевому цукровому човні… Або поставити експерименти в Кімнаті винаходів з льодяниками, які ніколи не тануть… Поспостерігати за дресированими білками в Горіховій Кімнаті або відправитися в скляному ліфті в Телевізійну Кімнату. Ви знайдете дуже багато смішного, трохи таємничого і настільки захоплюючого в цій подорожі, що воно стане настільки ж приємним і солодким для вас, як чудова солодка паличка з рожевою вершковою помадкою від Віллі Вонка.

2. «Сім’янин», 2000

Герой Ніколаса Кейджа, забезпечений холостяк на Ferrari і з розкішною квартирою, раптом прокидається в приміському селищі. У будинку безлад, кричать діти і собака, а дружина – студентська подружка, яку він колись кинув заради кар’єри, – пиляє з приводу заготовки продуктів до Різдва. Як він тут опинився – питання другорядне. Героя більше хвилює, як вибратися з цього пекла назад на Волл-стріт. Або все-таки затриматися тут довше?

3. «Скнара», 1988

Настало Різдво… Але, на жаль, чарівна сила цього чудового свята не в силах розтопити лід у серцях деяких абсолютно черствих і самовдоволених особистостей. До числа подібних непоправних типів відноситься і герой цієї картини – магнат Френк Крос.

Він багатий, всесильний і абсолютно байдужий до всього, крім власних грошей. Загалом, Френк – один з тих хлопців, які запросто можуть зіпсувати вам чудове свято. Таких людей, зрозуміла справа, треба виховувати, і чим швидше, тим краще. Заради такого випадку в гру включаються надприродні сили.У різдвяну ніч перевихованням Френка займуться спеціально підібрані для цієї істоти. А саме: привид минулого – веселий таксист з пекла; привид сьогодення – сучасна, завзята фея без комплексів, що використовує методи рукопашного бою і жахливий, небагатослівний посланник майбутнього, з черепом, замість обличчя…

 4. «Один вдома», 1990

Фільм про те, як недбайливе сімейство Маккаллістер примудрилося забути власного сина одного будинку, – класика нашого дитинства. І звичайно, кращий спосіб відчути той самий дитячий передсвятковий захват – переглянути цей фільм ще раз. У 100500-й раз, так.

5. «Привіт сім’ї!», 2005

Неприємно, коли тебе раптом не полюбила сім’я нареченого. Ще більш неприємно, коли це – величезна сім’я, і ​​свою нелюбов вона вирішила виплеснути саме в Різдво. Саме з цим стикається героїня Сари Джессіки Паркер, яка протистоїть армії Хейтер у виконанні Рейчел МакАдамс, Дайан Кітон і Дейнс Клер.

6. «Грінч – викрадач Різдва», 2000

Жителі казкового містечка насміхалися над бідолахою Грінчем – чоловічком з дуже дивною зовнішністю. Не дивно, що Грінч виріс мізантропом і в один прекрасний день вирішив залишити всіх без свята. Ця комедія – просто милий сімейний фільм. Дуже нетипово для Джима Керрі, правда?

7. «Ласкаво просимо або сусідам вхід заборонений», 2006

Передноворічна комедія, яка обов’язково підніме настрій. Стів Фінч живе звичайним сімейним життям, а на Різдво — він головний хранитель традицій святкування. Сім’я Фінча втомилися від одноманітності. І тоді доля посилає їм сусіда, який назавжди змінить їхнє життя. Тут розпочинаються протистояння сусідів, в результаті яких сторони відкривають для себе істинну цінність Різдва.

8. «Відпустка по обміну», 2006

Що дівчата найбільше люблять робити після Нового року? Звичайно, починати нове життя! Міняти зачіску, вид спорту, розмір одягу або хоча б шпалери на моніторі. Героїні «Відпустки по обміну» у виконанні Камерон Діаз і Кейт Уінслет вирішили піти ще далі і під Різдво помінялися будинками на різних континентах.

9. «Старий Новий рік», 2011

Життя кількох мешканців Нью-Йорка чудесним чином переплітаються у сам переддень Нового року. Але найцікавіше – не сюжет. Найцікавіше – акторський склад: Холлі Беррі, Джесіка Біл, Джон Бон Джові, Роберт Де Ніро, Джош Дюамель, Зак Ефрон, Мішель Пфайффер, Кетрін Хайгл, Сара Джессіка Паркер, Сет Майєрс, Ліа Мішель, Тіль Швайгер, Хіларі Суонк, Софія Вергара , Алісса Мілано, Сара Полсон, Джеймс Белуші – вражає, правда?

10. «Санта Клаус», 1994

У різдвяну ніч продавець іграшок Скотт Келвін випадково зіштовхує зі свого даху дивного дідка. На його подив, там же він виявляє припаркованого північного оленя. Поки незнайомець безпомічно борсається в заметі, цікавий Скотт підхоплюється в сідло – і переноситься на Північний Полюс, де головний ельф переконує його зайняти місце Санта Клауса, який в цей момент лежить біля будинку Келвіна і не може виконувати свої обов’язки. Він погоджується, але одна справа – напнути на себе костюм і танцювати з діточками, і зовсім інша – бути справжнім Сантою, коли в тебе насправді росте борода, пузо, і на очах сивіє волосся. Такого веселого Різдва в нього ще не було…

11. «Пережити Різдво», 2004

Багатий і самотній герой Бена Аффлека під Різдво придумує оригінальний хід: він платить новим власникам свого будинку дитинства, щоб на час свят стати членом їхньої сім’ї. Правда, уявлення про новорічну ідилію у нашого героя і його нової рідні зовсім різні. Поки хлопець мріє про посиденьки біля каміна і сімейні вечері, навколо назрівають одні сварки.

12. «Любіть Куперів», 2015

Сімейні свята – це чудовий привід для рідних людей знову зібратися за одним столом, для того щоб поділитися один з одним новинами зі свого життя. Як і більшість жінок у переддень Різдва, головна героїня фільму “Любіть Куперів” – Шарлотта Купер стурбована домашніми клопотами і всіма необхідними приготуваннями до свята, адже в її будинку скоро збереться все їх велике сімейство, що складається з чотирьох поколінь. На звану вечерю до них приїдуть рідні діти Хенк і Елеонора, дідусі та бабусі, онуки і навіть далека родичка – тітонька Сема, яку всі інші члени сім’ї називають божевільною через її дивакуваті витівки…

13. «Жахіття перед Різдвом», 1993

Класика від Тіма Бертона про царя жахів Джека Скеллінгтона, який викрадає Санта-Клауса. Правда, у викрадача благі наміри: він сам хоче зайняти місце Діда Мороза, щоб перейнятися духом Різдва і навчитися дарувати людям свято, а не тільки льодовий жах. Тільки ось звичка лякати маленьких дітей дає про себе знати, і ніч перед Різдвом з вини Джека перетворюється на кошмар.

14. «Щоденник Бріджит Джонс», 2001

Бріджит вирішує в новому році схуднути, кинути палити і почати зустрічатися з людиною, яка заслуговує цього. Як саме Бріджит рухається до своїх цілей, майже всі з нас прекрасно знають. Але це не означає, що ми не побачимо це кіно ще сотні разів.

15. «Реальна любов», 2003

Історії абсолютно різних людей – прем’єр-міністра і рок-зірки, вдівця і обманутого чоловіка, письменника і закоханого школяра – хитро сплетені між собою, починаються за п’ять тижнів до Різдва і сплітаються разом в Святвечір.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Джерело - сайт lviv1256

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень