Топ 5 найсвіжіших фантастичних фільмів, від перегляду яких неможливо відірватися

Попри тяжкі часи, Голлівуд не стоїть на місці

Дюна

Далеко не перша, але можливо найкраща екранізація культового роману Френка Герберта. На цей раз режисером виступив Дені Вільнев. Дюна дуже атмосферний та повільний фільм з сильним акцентом на візуальну частину. Але нудним його ніяк назвати не можна. Так само як і колекцію бонусів на сайті https://bettingoffersfinder.com.ua/.

Дім Атрейдіс став новим покровителем планети Арракіс або Дюна, царства прянощів, що є найціннішою субстанцією у світі. Той, хто зможе домовитись із місцевим народом Фремен та контролювати видобуток прянощів, володітиме галактикою. Але не тільки Дім Атрейдіс змагається за багатство, бо багато хто із всесвіту вважає, що Дюна належить тільки їм.

Матриця: Воскресіння

На думку Тоні Слотермана - Власника компанії Casino Bonuses Finder це - найкращий фільм за останні роки. Продовження культової трилогії початку двохтисячних від однієї із сестер Вачовськи. Враховуючи те, що інша сестра від участі у проєкті відмовилась, загалом вже ніхто не сподівався побачити продовження історії. Тому фільм - взагалі не те, чим здається.

Актори вже не в тому віці, щоб виконувати карколомні трюки та демонструвати феноменальне володіння східними бойовими мистецтвами. Тому фільм видався доволі камерним та якоюсь мірою інтимним. Не зважаючи на вірність міфології Матриці та притаманній оригіналу глибокій філософії, Лана Вачовськи зняла фільм про те, як не слід було знімати цей фільм в першу чергу.

Чорна Вдова

Здавалося, що після карколомної перемоги над Таносом кінокомпанії Марвел буде дуже важко досягти подібного успіху ще раз. Але почавши наступну фазу цим фільмом, вони показали, що вони й досі дуже міцно стоять на ногах.

Дії Чорної Вдови відбуваються між фільмами “Капітан Америка: Громадянська війна” та “Месники: Війна Нескінченності”. Наташа Романова вимушена переховуватися через те, що стала на сторону Стіва Роджерса, але вона дізнається, що її молодша сестра потребує допомоги. Через це Чорна Вдова поринає до звичного їй світу шпигунства та захопливих пригод. Загалом це більш інтимний фільм, який, попри екшн, все ж розповідає про сімейні цінності та наштовхує на роздуми про насправді важливі у цьому житті речі.  

Мортал Комбат

Багато хто пам’ятає з дитинства просту та невибагливу відеогру “Мортал Комбат”, де все, що потрібно робити - це лупцювати одне одного заради перемоги.

В цій стрічці багато акторів, що володіють бойовими мистецтвами, монстрів та магії. Якщо все, чого ви прагнете після важкого дня - це подивитись невибагливе та легке кіно із купою спецефектів, то ця стрічка підійде якнайкраще.

Шан-Чі та Легенда Десяти Кілець

Світ вже ніколи не буде іншим після того, як екрани захопила компанія Марвел із нескінченою лінійкою фільмів про супергероїв, котрі раз за разом рятують світ від сил зла. Цього разу Марвел пропонує нам зануритись у легенди Сходу, світу магії та чудернацьких істот та створінь.

Загалом, якщо фантазійні фільми з елементами східних бойових мистецтв не викликають у вас суму та бажання подивитись щось інше, ця пригода може бути саме для вас. У фільмі є багато моментів, що ставлять під питання логіку дій персонажів, але якщо не приділяти цьому уваги, то фільм може вам навіть сподобатись.

2021 - був справжнім подарунком для фанів фентезі, адже ми назвали далеко не усі релізи цього року. У 2022 - на нас чекає ще більше фентезійних та sci-fi релізів, які потішать багатьох фанатів жанру. Сподіваємось, що локдаун не завадить відвідуванню кінотеатрів.

* - на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень