Рівнянин, якого запросили на Оскар, знімає ще один фільм (ВІДЕО)

Він спродюсував світовий документальний хіт про Революцію Гідності

Один із творців українського документального хіта «Зима у вогні» Павло Пелешок випускає новий фільм.

Павло – рівнянин, представник відомої рівненської династії гонщиків Пелешків, служив в АТО, брав участь у Революції Гідності.

Він став одним із продюсерів документального фільму про Майдан «Зима у вогні: Боротьба України за свободу».

Стрічка отримала номінацію на Оскар за кращий документальний фільм. Підтримувала створення фільму «Нетфлікс», а Павло став одним із продюсерів і очевидців тих подій.

Тепер рівнянин спільно з побратимом з фронту Юрієм хочуть зняти перший фільм про новий період історії України під назвою «Пазли». Про це він розповів у етері «Еспресо». 

Він охопить період від Революції Гідності й до сьогодення.

Окремі трагедії, на кшталт анексії Криму, Іловайського котла чи падіння боїнга МН-17 Павло спільно з командою аналітиків об’єднають в одне ціле.

Тобто творці «Пазлів» хочуть скласти глядачеві повноцінну картину подій після Майдану:

Ми не встигли пережити Майдан, ми не встигли пережити АТО і так далі. Ці події йшли одна за одною, у нас постійно такий буревій у головах. А цей фільм розкладає все по поличках. Перше березня 14-го Путін попросив ввести війська в Крим і для мене це особливий день, бо тоді у мене День народження.

 

Але тоді не запам’ятав, що відбувалося. Але у нас велика команда аналітиків працювала і я дивлюсь, що того ж дня в 12 містах України проходили марші «Рускава міра». Багато людей бачили локальні події, але не бачили  загальної картини. А цей фільм покаже, що було загалом.

Фільм «Пазли» планують випустити наступного року. Спершу він поїде у тур фестивалями, зокрема на «Берлінале». Потім буде прем’єра в Україні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень