6 головних трендів зачісок для літа-2023 (ФОТО)

Повторити ці приклади зможе чи не кожна модниця

Щоб зустріти літо стильно, варто змінити зачіску. Є 7 варіантів зачісок, які можуть мати кардинальний вплив на зовнішній вигляд та відчуття себе, пише vogue про тренди зачісок на літо-2023.

Кучерявий маллет

Модний перукар Адір Абергель рекомендує підкреслити свої особливі риси разом зі стилістом, щоб створити образ, який буде абсолютно унікальним для форми обличчя. Треба залишити довші пасма там, де ви хотіли б зберегти довжину, зокрема, у зоні шиї та біля вух.

Боб усьому голова

Боб досі на піку. Сьогодні модний боб має одну довжину і довжиною сягає лінії щелепи. Незалежно від того, у вас тонке чи густе волосся, зачіска додає балів усім, до того ж її надзвичайно легко укладати. Все, що вам потрібно, це заправити волосся за вуха, поки воно сохне, щоб природним чином створити невелику хвилю.

Об'єм 90-х

Незалежно від того, надихаєтеся ви укладанням Сінді Кроуфорд чи багатошаровою зачіскою Памели Андерсон, об’єм у стилі 90-х — це головний тренд цього літа.

Glam Rock

Якщо ви дивилися «Дейзі Джонс» та «The Six», то знаєте, що кожна серія — це скарбниця образів з чудовими укладками. Саме таке волосся 70-х — з нотками глем-року — це меганастрій літа-2023 року.

Недбалий пучок

Хороша новина полягає в тому, що вам не потрібна допомога професіонала. Просто зберіть волосся у хвіст, розділіть на дві частини, а потім зав’яжіть їх у вузол. Якщо у вас тонке волосся, зв’яжіть його один раз, густіше — закрутіть двічі, закріпіть шпилькою — і готово. Що безладніше, то краще.

Досконалість і блиск

Здорове волосся є обов’язковою умовою для гарної зачіски. Тому треба не нехтувати спеціальними відновлювальними процедурами для волосся. Фокус полягає в тому, щоб робити процедури, наносити сироватки та спати на шовковій подушці для збереження блиску — це дає миттєвий «відполірований» ефект без надзусиль.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень