5-місячний малюк помер у будинку без світла та опалення під Запоріжжям (ФОТО/ВІДЕО)

Мертву дитину жінка побачила, коли прокинулася

Трагедія сталася у місті Кам'янка-Дніпровська Запорізької області.

У напівзанедбаному будинку без електропостачання та опалювання помер 5-місячний хлопчик, повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на відділ комунікації поліції у Запорізькій області.

Загиблий хлопчик мешкав з матір’ю та 2-річною сестрою у господарчій будівлі, яку нещодавно  винайняла 28-річна жінка, переїхавши з міста Енергодару.

 

Вона ніде не працювала, на обліку служби у справах дітей  Кам’янка-Дніпровської територіальної громади не перебувала. Проживала родина за відсутності електропостачання та опалення, в умовах повної антисанітарії, – розповіла начальниця ювенальної превенції ГУНП в Запорізькій області Ольга Зінченко.

28-річна жінка розповіла поліції, що повернулась від сусідки, з якою вони випивали пиво. Далі вона нагодувала немовля, потім заснула, а коли прокинулась, виявила дитину мертвою. Причину смерті хлопчика встановить судово-медична експертиза.

Подальшу долю 2-річної дівчинки вирішить служба у справах дітей Кам’янсько-Дніпровської територіальної громади. Нині дитина перебуває у місцевій лікарні, де їй проведуть медичне обстеження.

Нині слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 КК України. Причину смерті вирішуватиме судово-медична експертиза.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень