5 перевірених способів зробити свій город більш продуктивним

Саме час подумати ЩО і ДЕ саме ви будете висаджувати у цьому сезоні

Будь-який власник присадибної ділянки мріє отримувати гарний врожай. І чим він більший, тим краще. Так само кожен дачник-городник розуміє, що самого бажання - недостатньо. Щоб отримати чудовий врожай потрібно гарненько попрацювати і насамперед — вкластися у свою землю.

Ми зібрали п'ять найбільш дієвих способів зробити ваш город більш продуктивним Можете обрати ті пункти, які вам здаються найбільш доцільними, а можете спробувати все із цього списку — гірше точно стане.

Покращуємо родючість ґрунту

Компостна купа має бути на кожній ділянці! Це дуже корисне природне добриво, яке ви отримаєте, окрім всього іншого, абсолютно безкоштовно і без зайвої мороки.

Найефектніший метод - вносити компост перед кожним весняним розпушуванням грядок.

 Обирайте відповідні сорти рослин

Завжди віддавайте перевагу сортам, які призначені саме для вашого регіону! Такий розподіл роблять не даремно і не дурні люди. Крім того, періодично змінюйте посівний матеріал та обирайте найкращі плоди для майбутніх посадок, адже культури мають властивість «вироджуватися» - тобто, якщо ви будете садити один і той же сорт, лишаючи на посадку, наприклад, дрібні картоплини, то й урожай буде відповідний

Правильно підібраний матеріал та якісне насіння - запорука хорошого врожаю!

 Позбавтеся газону

Якщо дачна ділянка вам потрібна лише для краси, то питань немає - газон якраз те, що потрібно. Однак, якщо йдеться про підвищення продуктивності ділянки і бажання завести городинку - від газону слід позбутися.

 Ефективний полив

Щойно приходить літня спека, перед усіма власниками городу постає питання: а як же підтримувати оптимальний рівень зволоженості ґрунту, щоб і рослини не всихалися, і з лійками щодня не довелося бігати?..

Відповідь проста (точніше, варіантів декілька): можна за допомогою спеціальних шлангів організувати крапельне зрошування, налаштувати автоматичний полив або ж купити спеціального «дощовика».

 

Усі ці пристосування не тільки полегшують догляд за ділянкою, а й прекрасно впливають на врожайність на ній.

Не забувайте і про дощову воду - вона ідеально підходить для поливу рослин.

 Правильне планування городу

Це досить складна задача, але вона того варта! Насамперед враховуйте характеристику культур, які плануєте висаджувати - одні люблять затінок, інші - багато світла, комусь треба більше вологи, а комусь - менше тощо. Не забувайте також про сівозміну та правильне сусідство.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень