30 серпня - День ангела Олександра: вітання та листівки (ФОТО)

З Днем ангела!

Олександр - одне з найпопулярніших чоловічих імен у світі. В перекладі з давньогрецької воно означає “захисник людей”. Ім’я складається з двох коренів: “алекс” — захищати та “андрос” — чоловік.

Вітання з Днем ангела Олександра

***

Дорогий Олександре, вітаю з іменинами й хочу побажати завжди бути впевненим борцем за своє щастя і справжнім переможцем. Нехай тебе нічого в цьому житті не лякає і не розчаровує, нехай кожен день буде сповнений впевненістю та цілеспрямованостю. Успіху тобі, Олександре, здоров'я і відваги, гідних перемог і любові.

***

Вітаю, Олександре, з Днем ангела! Нехай він завжди буде поруч і вберігає від помилок. Бажаю бути сміливим завойовником, мужнім переможцем. Нехай кожен день обіцяє тобі успіх, достаток і везіння. Бажаю тобі, Сашку, здоров'я, сил, амбіцій, поваги й змін в житті тільки на краще!

***

Олександре, з іменинами! Нехай у твоєму домі завжди буде світло, тепло та затишно. Нехай жодна біда не торкається твоєї родини. Бажаю мирного неба та впевненості у завтрашньому дні!

***

З Днем ангела, милий мій Олександре! Хай ангел оберігає тебе на кожному кроці та простягає руку допомоги, коли ти потребуватимеш її. Я вірю у тебе та твої можливості, вір і ти!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень