17 серпня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем ангела!

 

День ангела 17 серпня за новим церковним календарем відзначають чоловіки з іменами Дмитро, Ілля, Мирон, Олексій, Павло та Пилип. 

Також сьогодні день ангела святкують жінки з ім'ям Уляна та Юлія.

 
Вітання з Днем ангела

***

У День ангела бажаю тобі, щоб твій ангел завжди тебе оберігав і допомагав тобі в усіх твоїх справах, щоб всі твої починання були втілені в життя, щоб тебе завжди супроводжували удача, процвітання і успіх!

 

***

Ім’я дитині дається батьками. Бог кожному призначає янгола-охоронця. З цього моменту ім’я людини багато в чому визначає його долю. Важливо тримати своє ім’я, цей “божественний код”, в чистоті духовній. І тоді янгол-охоронець буде підтримувати людину. Щастя тобі!

 

***

З днем ангела тебе я вітаю, бажаю тобі земних благ, щоб ангел летів не відстаючи, щоб охороняв і було завжди так! Адже він від усього рятує та береже. Він дорогу твою знає і завжди тебе підтримає!

***

У цей чудовий день хочу побажати здійснення найзаповітніших мрій. Вірю, що ангел ніколи не залишить тебе, а піде попереду, щоб освітити шлях. Бажаю особистого щастя, успіхів у професійній діяльності, міцного здоров’я і вірних друзів поруч. Нехай все, що задумане - збудеться, а що не збудеться, значить було не потрібно. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень