8 серпня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем ангела!

День ангела 8 серпня за новим церковним календарем відзначають чоловіки з іменами Григорій, Омелян, Леонід, Мирон, Микола та Федір.

Жінки сьогодні день янгола не святкують.

 
Вітання з Днем ангела

***

Вітаємо з днем ​​ангела! Хай щастя струмує на вас з небес крапельками літнього дощу, а теплий вітерець завжди дме попутно. Бажаємо, щоб кожна мить була наповнена радістю, а дітки приносили в будинок тільки позитивні емоції. Неможливо передати словами, як ми вас любимо і цінуємо, живіть довго нам на радість!

 

***

Ім’я дитині дається батьками. Бог кожному призначає янгола-охоронця. З цього моменту ім’я людини багато в чому визначає його долю. Важливо тримати своє ім’я – цей “божественний код” – в чистоті духовній. І тоді янгол-охоронець буде підтримувати людину. Щастя тобі!

 

***

Благ тобі земних і багато щастя. Хай береже Всевишній від негоди! У День ангела – здоров’я аж на століття. Нехай відступить темрява і буде світло!

***

Бажаю неймовірної радості у твій День янгола, приголомшливого успіху, чарівного натхнення, щирих посмішок та відданих друзів! А ще бажаю тобі – вдалих днів, добрих новин, величезної сили духу, приємних подій та невичерпного оптимізму!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень