30 липня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем ангела!

День ангела за новим церковним календарем 30 липня святкують чоловіки з іменами Анатолій, Валентин, Герман,Максим, Павло. 

Також сьогодні день ангела святкують жінки з іменем Ангеліна.

 
Вітання з Днем ангела

***

Від щирого серця, у твій День ангела бажаю, щоб життя, як яскрава мозаїка, складалося зі щасливих миттєвостей, радісних подій, вдалих збігів, а кожен день дарував тільки приємні сюрпризи та чудовий настрій!

 

***

У день ангела бажаю тобі завжди знаходити сили, щоб протягнути руку допомоги нужденним і частіше зустрічати на життєвому шляху таких же добрих і чуйних людей, як ти. Нехай в твоїй душі панує гармонія і любов!

 

***

Сьогодні день твого Ангела-Хранителя. Я тебе вітаю та хочу побажати, щоб твій невидимий захисник оберігав тебе від різних бід та напастей, щоб направляв тебе на вірний шлях, не давав тобі сумувати і відганяв від тебе похмурі думки. Частіше усміхайся, адже тоді твій Ангел світиться від щастя, а це світло відбивається у тебе в очах!

***

Вітаємо з іменинами! З цієї нагоди бажаємо вам бути улюбленцем долі! Отримуйте максимум від життя, підкорюйте нові вершини, переживайте приємне хвилювання та запаморочливі пригоди, а під крилом вашого Ангела Охоронця це буде ще легше здійснити.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень