29 липня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем ангела!

 

День ангела 29 липня відзначають чоловіки з іменами Микола, Анатолій, Костянтин,  Олексій, Остап, Роман, Серафим. 

Також сьогодні день ангела святкують жінки з ім'ям Серафима.

Вітання з Днем ангела

***

Від душі вітаю тебе з днем ​​янгола і бажаю яскравих зірок на небі, які висвітлюють твій шлях до мрій, доброї удачі і чудових ідей, щирої любові, яка зігріє твоє серце, великих надій та яскравих моментів щастя.

 

***

Сьогодні день твого янгола-охоронця. Бажаю від щирого серця радіти кожному дню, жити на повну, впевнено крокувати до своєї мети, та завжди пам’ятати, що тобі завжди допомагає, а іноді й підштовхує твій помічник, твій янгол. На кожен день народження заведено бажати здоров’я і щастя, я бажаю тобі, щоб у тебе за плечима завжди був твій янгол-охоронець!

 

***

Вітаю з Днем Ангела. Нехай Ваш ангел супроводжує Вас завжди, оберігає від усього злого і заохочує на добрі справи.

***

Вітаю з чистим і світлим святом, днем ​​твого ангела-хранителя. Бажаю тобі ніколи не сумніватися в його допомозі й рішеннях. Іноді через випробування ми отримуємо цінні уроки життя і все це відбувається не дарма, хоч іноді й болісно. Бажаю тобі, щоб таких уроків було менше, щоб по життю були добрі сюрпризи, світлі люди та радісні події.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень