15 липня - День ангела Володимира: вітання та листівки (ФОТО)

З Днем ангела!

День Володимира, на честь дня святого рівноапостольного, великого князя Володимира, за новим церковним календарем відзначають 15 липня. 

Ім'я Володимир означає «той, хто володіє світом».

 
Привітання з Днем ангела Володимира

***

Володю, бажаю тобі стрімко йти до своєї мети, з легкістю долаючи перепони долі, тримаючи за руку вірну супутницю, і озиратися назад, тільки для того, щоб побачити ангела-хранителя, який невідступно слідує за тобою і твоїми близькими по життєвому шляху.

 

***


Бажаю, щоб ангел-хранитель з тобою був завжди і всюди, щоб тобі підкорялася будь-яка вершина і будь-яка глибина. Бажаю здоров'я і любові тобі, а також вічної мужності серця, гармонії душі і щастя життя.

 

***

Вітаю тебе з днем ​​ангела, Володимире! Нехай життя дарує більше яскравих моментів, і здійсняться всі твої найсміливіші і заповітні бажання! Бажаю, щоб твій ангел не покидав тебе, щоб у твоєму домі завжди панували щастя і розуміння. І нехай тебе оточують тільки щирі, вірні, надійні друзі і добрі люди.

***

Іменини – це свято душі і тепла, яке зберігається у серці людини все життя. Це свято ангела, який оберігає тебе Володимир з народження і до смерті. Я хочу побажати твоєму ангелу, щоб у нього було якомога менше роботи, а у тебе як можна менше неприємностей і бід.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень