8 липня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем анела!

День ангела 8 липня відзначають чоловіки з іменами Олександр, Сава та Федір.

Жінки сьогодні іменини не святкують.

 
Вітання з Днем ангела

***

Вітаю тебе з іменами! Від щирого серця бажаю бути господарем своєї долі. Нехай всі бажання збуваються саме так, як тобі хочеться, і саме тоді, коли тобі це потрібно. Нехай радість всюди буде присутньою у твоєму житті, а близькі й рідні ніколи не розчаровують. Зі святом і всього тобі найпрекраснішого!

 

***

Від душі тебе вітаю з іменинами й хочу побажати завжди бути впевненим борцем за своє щастя і справжнім переможцем. Нехай тебе нічого в цьому житті не лякає і не розчаровує, нехай кожен день буде сповнений вогню впевненості та цілеспрямованості. Успіху тобі, здоров'я і відваги, гідних перемог і любові.

 

***

Вітаю з Днем ангела! Нехай він завжди буде поруч і вберігає від помилок. Бажаю бути сміливим завойовником, мужнім переможцем. Нехай кожен день обіцяє тобі успіх, достаток і везіння. Бажаю тобі здоров'я, сил, амбіцій, поваги й змін в житті тільки на краще!

***

Вітаю з Днем ангела! Нехай в твоєму житті відбуваються тільки радісні зміни, нехай тебе чекають блискучі успіхи і досягнення, а кожен день буде наповнений радістю і щастям! Бажаю тобі кохати і бути коханим, мати тільки вірних друзів і завжди залишатися міцним, сильним і здоровим чоловіком!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень