30 червня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем ангела!

День ангела 30 червня відзначають чоловіки з іменами Андрій, Варфоломій, Іван, Матвій, Петро, Пилип, Хома та Яків. 

Жінки сьогодні іменини не святкують.

 

Вітання з Днем ангела

***

З днем ангела тебе я вітаю! Від щирого серця бажаю багато щастя і любові! Щоб ангел тебе оберігав, та життя було таким, як ми всі мріємо!

 

***

Прийми наші найтепліші поздоровлення з Днем Ангела!!! Нехай твоя доброта і співпереживання зігрівають і об’єднують якомога більше людей! Щиро бажаємо родинного щастя, здоров’я тобі, твоїм рідним і близьким, Божої допомоги у всіх добрих починаннях, здоров’я, любові й добра! Хай береже Господь і Матір Божа на многая літа!

 

***

Вітаю тебе з іменинами – днем ​​імені твого. Кажуть: “Як корабель назвеш, так він і попливе”. Я бажаю, щоб твоє ім’я допомагало тобі в творчому формуванні та в досягненні цілей, і щоб твій життєвий шлях був довгим і щасливим!

***

Вітаю з чудовим святом – Днем ангела! Бажаю світлої дороги до успіху і щастя, яскравих вражень і веселих емоцій, бажаю щирої радості і відмінного здоров’я, вірного кохання і незмінної удачі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень