17 червня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем ангела!

День ангела 17 червня відзначають чоловіки з іменами Йосип, Кирило, Климент, Максим, Микита та Савелій.

Також сьогодні іменини святкують жінки з ім'ям Пелагея.

 
Вітання з Днем ангела
***

Час подарунків, час світлих поздоровлень, час, коли твій Ангел підлітає до тебе і міцно-міцно обіймає на честь цього особливого дня. Нехай він буде поруч, сьогодні, завтра і завжди! Вітаю тебе!

 

***

Іменин в році твоїх не мало, але я то знаю, сьогодні точно твій день! Ангел поруч, він посміхається і обіцяє завжди бути з тобою. Не переставай в нього вірити і нехай молитва до нього зробить світ навколо світліше!

 

***

Твоє ім’я сьогодні звучить особливо урочисто і красиво і на це є не менш прекрасна причина — твій День Ангела. Прийми мої теплі привітання і найщиріші побажання: нехай ти і твій Ангел будете нероздільні, всі мрії досяжні, а бажання виконані!

***

Є в році одне прекрасне свято, його світло воістину святе, а значення велике — це День Ангела. Я тебе вітаю, бажаю самого міцного здоров’я, і щоб твій Ангел не відлітав від тебе ні на мить, щоб оберігав і примножував твоє щастя. В силу побажань щиро вірю і міцно тебе обіймаю!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень