9 червня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем ангела!

День ангела 9 червня відзначають чоловіки з іменами Кирило, Олександр та Олексій.

Також сьогодні святкують іменини жінки з іменами Марія та Марта.

 

Вітання з Днем ангела

***

У День твого Ангела хочу побажати тобі, щоб твоє світле, радісне життя було сповнене любов'ю до ближніх, щастя, добробут. Нехай близькі завжди радують, друзі будуть поряд і все у житті складається вдало.

***

Від душі вітаю тебе з Днем ангела і бажаю яскравих зірок на небі, що показують тобі шлях до мрій, доброї вдачі та чудових ідей, щирої любові, що зігріває твоє серце, великих надій та яскравих моментів щастя.

 

***

Вітаю тебе з Днем Ангела! Прийми вітання від щирого серця. Бажаю тобі яскравого світла на життєвому шляху і підтримки рідних людей, доброго здоров'я і добробуту, цілеспрямованості до своїх бажань і переможних підсумків великих справ, відмінного настрою і велику повагу.

***

Нехай кожна мить приносить сотні шансів зробити життя ще яскравішим і щасливішим! Нехай будь-яка хвилина дарує тільки удачу та море позитиву! Будь сильним і духом, і тілом. Бажаю міцного здоров’я та добробуту у всьому!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень