13 липня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем ангела!

 

День ангела 13 липня відзначають чоловіки з іменами: Антон, Степан, Юліан та Юхим.

Також сьогодні іменини святкують жінки із іменами Анна та Мирослава.

 
Вітання з Днем ангела

***

Я тебе вітаю і хочу побажати, щоб твій невидимий захисник оберігав тебе від різних бід і напастей, щоб направляв тебе на вірний шлях, не давав тобі сумувати та впадати в депресію, щоб відганяв від тебе дурні і не потрібні думки, які дуже псують тобі настрій. Я хочу тобі побажати, щоб ти частіше посміхалася, адже, коли ти посміхаєшся, твій Ангел світиться від щастя і це світло відбивається у тебе в очах.

 

***

Вітаю тебе з твоїм Днем ​ангела і бажаю, щоб навіть найтемніша смуга у твоєму житті виявилася злітною. Нехай попереду тебе чекає тільки щастя і радість. Зі святом! Успіхів, здоров'я і всього найкращого. Кохай та будь коханим, адже це найголовніше для кожної людини.

 

***

Вітаю тебе з святковим днем! Бажаю використовувати всі життєві уроки і можливості. Радіти постійним хорошим подіям. Бути вправним в улюбленій справі. Мати успіх усюди. Здоров'я, любові та гарного настрою!

***

Вітаю з Днем ангела! Нехай у твоєму житті не буде сірих днів, нехай на твоєму шляху тебе супроводжує промінь великої удачі. Я бажаю тобі міцного здоров'я, наполегливості, мужності, впевненості та невтомного прагнення до успіху. Бажаю, щоб у тебе завжди були можливості для реалізації будь-якого плану, для досягнення будь-якої мети!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень