2 липня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем ангела!

День ангела 2 липня відзначають чоловіки з іменами Арсен, Василь, Тихін, Никон.

А ось іменин жіночих імен сьогодні немає.

Вітання з Днем ангела

***

З Днем ангела! Нехай у тебе все і завжди буде по максимуму — в житті чи, в матеріальних благах, в досягненнях або хобі. Бажаю від щирого серця домогтися успіхів всюди, де б тобі хотілося сяяти!

 

***


Будь щасливим і успішним! Нехай тобі завжди щастить в житті. Нехай удача завжди супроводжує тебе на життєвому шляху. Будь здоровим і життєрадісним! З Днем ангела!

 

***

З Днем ангела! Нехай кожен твій крок супроводжується радістю і сміхом, а кожен новий день додає тобі сили і мужності. Ніколи не переставай вірити в себе, у свій потенціал, у свої цілі, у свою особистість, і все буде добре. Вітаю!

***

З Днем ангела тебе! Вітаю щиро! Я хочу в цей день тобі побажати красивого життя, повного яскравих ідей, радісних подій, захоплюючих подорожей, вірних друзів, щирої любові, незмінної удачі, стабільного благополуччя і великого щастя.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень