18 липня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем ангела!

 

День ангела 18 липня відзначають чоловіки з іменами Омелян, Іван, Кузьма, Леонтій, Степан та Ян. 

Жінки сьогодні іменини не святкують.

 

Вітання з Днем ангела

***

Щиро вітаю з Днем Ангела! Нехай твоє життя буде наповнене незабутніми моментами, а твоя душа знаходить радість в найпростіших речах. Бажаю тобі любові, добра та гармонії.

 

***

Зі святом твого ангела вітаю тебе з усієї душі. Нехай у твоєму житті завжди буде місце для радості та наснаги, а твої мрії збуваються. Бажаю тобі здоров'я, щастя та успіхів у всіх твоїх починаннях!

 

***

З Днем ангела щиро вітаю і хочу побажати ніколи не сумніватися у своїх силах і впевнено крокувати до своїх мрій, завжди любити й бути коханим, сподіватися на краще та успішно підкорювати нові вершини, отримувати від життя задоволення і щиру радість.

***

Твій ангел-хранитель оберігає тебе з висоти небес! Вітаю і бажаю удачі в усіх сферах життя. Нехай кожен твій друг, тільки почувши твоє ім'я, пишається знайомством з тобою. Нехай поруч завжди будуть надійні люди, а в роботі й житті у тебе будуть лише успішні дні, тижні та місяці. Зі святом!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень