24 липня - День ангела Христини: вітання та листівки (ФОТО)

З Днем ангела!


Ім'я Христина має латинське походження й означає «християнка».

Вітання з Днем ангела Христини

***

Бажаю тобі, Христино, йти до своєї мети, легко долаючи перепони долі, і озиратися назад тільки для того, щоб побачити ангела-охоронця, який невідступно слідує за тобою по життєвому шляху.

***

З Днем ангела, Христино, вітаю і бажаю з кожним днем підкорювати все нові вершини успіху, з кожною миттю відчувати любов рідних, з кожним вдихом відчувати себе щасливою людиною!

 

***

 Я тобі бажаю, Христино, щоб твій ангел-охоронець завжди приглядав за тобою і оберігав тебе від життєвих негараздів. З Днем ангела!

***

Христино, з Днем ангела тебе вітаю! Бажаю здоров'я і процвітання, успіхів у всіх починаннях і мирного неба над головою. Нехай свята покровителька виконає твої бажання, нехай калейдоскоп яскравих подій зробить життя цікавішим!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень