25 липня - День ангела Ганни: вітання та листівки (ФОТО)

З Днем ангела!

25 липня за новим церковним календарем православні віряни згадують Успіння праведної Анни, матері Богородиці. У народі день отримав назву Анна Літня. 

Ім'я Ганна або Анна - одне з найпопулярніших імен світу. У перекладі з івриту Анна означає «милосердна», «миловидна», «благодійниця».

 

Вітання з Днем ангела Ганни

***

Вітаю тебе з днем Ангела, Ганно! Бажаю, аби посмішка ніколи не покидала тебе і твоє янголятко завжди було поруч.

***

Вітаю з Днем Анни і в це світле свято від душі хочу побажати миру, радості, достатку і здоров'я, благополуччя, любові, гармонії і щастя. Нехай в житті завжди буде місце для доброї справи і справжнього дива!

***

Зі святом, з днем Анни! Нехай святі оберігають від усього поганого, що може оточувати в житті. Бажаю достатку і світла в душі, щоб на небесах не забували дарувати теплі моменти, а посмішка завжди жила на обличчі. Нехай Пресвята Богородиця подарує мир і благодать!

***

Хай серце радістю наповниться сьогодні,

хай Анна — покровителька з небес

для тебе в Бога вимолить дві сотні,

щасливих літ, здоров’я і чудес!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень