7 серпня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем ангела!

День ангела зановим церковним календарем 7 серпня відзначають чоловіки з іменами Олександр, Олексій, Антон, Василь, Дмитро, Іван, Михайло.

Жінки сьогодні не святкують день ангела.

 
Вітання з Днем ангела

***

Щиро вітаю тебе з днем ангела і бажаю всіх благ. Будь щасливий і задоволений своїм життям, кохай, твори, мрій, прагни і неодмінно добивайся свого. Бажаю тобі здоров'я і благополуччя, а також достатку, удачі та героїчних перемог на своєму шляху!

 

***

З днем ангела тебе! Ніколи не сумнівайся в своїх силах і завжди будь лідером у хіт-парадах успіху. Вітаю тебе і від душі бажаю завжди бути гордою і рішучою людиною, розумним і гарним чоловіком, доброю і відкритою душею. Удачі тобі на кожному кроці на шляху до твоїх мрій.

 

***

Вітаю з твоїми іменинами! Нехай твоє ім’я прославиться на весь світ, а ти будеш щасливою, здоровою людиною з яскравою енергією. Нехай ангел щодня тебе охороняє та береже тебе від помилок!

***

Твоє ім’я сьогодні звучить особливо урочисто і красиво і на це є не менше прекрасна причина – твій День Ангела. Прийми мої найтепліші вітання і найщиріші побажання: нехай ти і твій Ангел будете нероздільні, всі мрії досяжні, а бажання здійсненними!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень