5 серпня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем ангела!

 

День ангела 5 серпня відзначають чоловіки з іменами Іван, Максим, Симон, Юхим, Ян.

Також сьогодні день ангела святкують жінки з ім'ям Дарія, Євдокія, Марія, Нонна, Христина.

 

Вітання з Днем ангела

***

Сьогодні твоє свято, і ми хочемо від щирого серця побажати тобі здійснення найзаповітніших бажань. Нехай доля благоволить в кожній справі, удача не ховається за горизонтом, а друзі будуть вірними і допомагають у вирішенні навіть найскладніших завдань.

***

З Днем ангела тебе, зі світлим днем. Сьогодні славимо ми твого охоронця, і нехай у всьому убереже тебе, врятує. Нехай буде море щастя, усмішок теплих, днів на рік погожих, та новин лише добрих та світлих!

 

***

Прийми вітання з Днем ангела! Нехай кожна перешкода на твоєму шляху до щастя виявиться переборною, а сама подорож по лінії життя стане захоплюючим круїзом, в якому не буде місця нудьзі і буденності.

***

Люба імениннице, нехай день іменин запам'ятається радісними зустрічами з друзями і яскравими душевними моментами з близькими. Будь щодня оточена увагою і турботою. З Днем ангела!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень