13 серпня - День ангела Максима: вітання та листівки (ФОТО)

З Днем ангела!

13 серпня за новим церковним календарем православні віряни згадують преподобного Максима Сповідника.

Чоловіків з ім’ям Максим шанують 38 разів у році.

Ім'я Максим походить від латинського слова «максимус», що означає «найбільший»

Вітання з Днем ангела Максима

***

Максиме, сьогодні – твoі імeнини! Вітаємо тeбе з цим чудовим святом, бажаємо тобі вірити в диво, частіше посміхатися і пам’ятати прo тих, хтo дaв тобі ім’я та життя! Нехай гoлoс, що кличе тeбе пo імeні, завжди буде наповнений щирою любов’ю!

 

***

Максиме, з днем ангела тебе я вітаю! Від щирого серця бажаю багато щастя і любові! Щоб ангел тебе оберігав, та життя було таким, як ти мрієш!

 

***

Ангел небесний оберігає нас на світі. Ангел-хранитель у кожного свій. Він за тебе в цьому житті у відповіді, він охороняє і життя, і спокій. Бажаю тобі, Максиме, завжди відчувати його присутність, але не за потребою, а просто як вірного захисника.

***

Вітаю тебе з іменинами – днем ​​імені твого. Кажуть: “Як корабель назвеш, так він і попливе”. Я бажаю, щоб твоє ім’я допомагало тобі в творчому формуванні та в досягненні цілей, і щоб твій життєвий шлях був довгим і щасливим!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень