2 серпня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем ангела!

День ангела 2 серпня за новим церковним календарем відзначають чоловіки з іменами Василь, Іван, Кирило, Роман, Тарас та Степан.

Жінки сьогодні іменини не святкують.

 

Вітання з Днем ангела

***

Вітаю тебе з Днем Ангела! Нехай твій небесний покровитель завжди оберігає тебе від усіх негараздів, наповнює твоє серце світлом і радістю, а життя - безмежним щастям.

***

З Днем Ангела! Бажаю, щоб твій ангел-хранитель завжди був поруч, дарував тобі мудрість у важливі моменти, силу - у складних ситуаціях, і безмежну любов - кожного дня.

***

Сьогодні твій День Ангела, і я хочу побажати тобі, щоб твоє життя було сповнене гармонії та благополуччя. Нехай ангел, що охороняє тебе, принесе у твоє життя лише яскраві та позитивні моменти.

***

Прийми мої найщиріші вітання з Днем Ангела! Бажаю, щоб кожен день твого життя був наповнений любов’ю, щастям і теплом, а твій ангел-хранитель завжди вказував тобі правильний шлях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень