15 серпня - День ангела Марії: вітання та листівки (ФОТО)

З Днем ангела!

15 серпня за новим церковним календарем день ангела святкують жінки з ім'ям Марія.

Ім’я «Марія» має давньоєврейське походження, в оригіналі звучить як «Мір'ям», що означає «безтурботна». За іншою версією —  “кохана”, ще – “уперта”, а також – “гірка”.

 

Вітання з Днем ангела

***

Вітаю тебе, Маріє! Бажаю ніколи не впадати у відчай і не сумувати. Бажаю завжди бути мудрою, доброю, щирою, красивою. Нехай всередині тебе вирує океан прекрасних ідей і світлих думок. Нехай навколо тебе будуть хороші люди і великі можливості. Слухай своє серце, вір у свою мрію, даруй посмішку близьким і наповнюй життя любов'ю!

 

***

Хай Ангел захистить від всього злого,

Дарує щастя чарівний розмай,

Добра, Надії, помочі від Бога,

І чистий та безхмарний небокрай.

***

Дорога Марійко, від щирого серця тебе вітаю! Хочу побажати веселих сюрпризів і приємних несподіванок в житті, чудового настрою і відмінного самопочуття, впевненості в собі і квітучої краси, вічної любові і щирого щастя!

 

***

Вітаю, Маріє. Бажаю світлих смуг в житті і яскравих променів радості. Бажаю добрих людей на шляху і вірних друзів. Нехай кожен твій день буде веселим і райдужним. Нехай кожна мить буде особливою і цікавою. Бажаю тобі щастя, любові, удачі і душевного тепла. Бажаю і виглядати, і жити розкішно!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень