11 серпня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем ангела!

11 серпня День янгола за новим церковним календарем святкують чоловіки з іменами Олександр, Василь, Макар, Максим, Марк, Федір.

Також сьогодні відзначають іменини жінки з іменем Марія

 

Вітання з Днем ангела

***

Вітаю тебе з Днем Ангела! Нехай твій небесний покровитель завжди оберігає тебе від негараздів, надає сили і наснаги в житті, а кожен день приносить радість, удачу і незабутні моменти. Будь завжди щасливим і здоровим!

***

З Днем Ангела! Бажаю, щоб твій ангел-охоронець завжди був поруч, направляючи тебе на правильний шлях, оберігаючи від негараздів і даруючи натхнення. Нехай кожен день буде наповнений радістю, любов’ю і добром!

***

Вітаю з Днем Ангела! Нехай твій небесний покровитель завжди тримає тебе під своїм крилом, допомагає втілювати найсміливіші мрії та надає сил для досягнення поставлених цілей. Бажаю безмежного щастя, здоров’я і любові!

***

Вітаю тебе з Днем Ангела! Нехай твій ангел-охоронець завжди буде поруч, даруючи тобі своє світло, тепло і підтримку. Бажаю тобі миру, гармонії, успіхів у всіх починаннях і нескінченної радості у житті!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень