3-я група крові: спосіб життя та поради експерта, що не можна їсти

Є ціла група продуктів яка може спровокувати ожиріння, набряки та інсульт

Люди з 3-ю групи крові доволі вразливі, тож їм варто обирати тільки ті продукти, які несуть тільки максимальну користь.

Секрет успіху для таких людей це суворий баланс між рослинною та тваринною їжею.

Ця група крові походить з частини сучасного Пакистану та Індії, а потому міцно закріпилася в Азії, пояснює натуропатолог Пітер Д'Адамо.

У цих людей ожиріння, набряки та гіпоклемію можуть спровокувати:

  • гречка
  • сочевиця
  • пшениця
  • кукурудза
  • помідори
  • арахіс

Після споживання цих продуктів у людей з 3-ю групою крові відбувається падіння рівня цукру в крові.

 

Варто обмежити споживання курки. Попри те, що це м'ясо вважають дієтичним, у м'язах курки є аглютинуючий лектин. Він погано впливає на кровотік людей з 3-й групі, а це вже загрожує інсультами та імунними порушеннями. Курку краще замінити кроликом, оленем чи м’ясом кози.

Користь оргазму принесуть зелені овочі, знежирені молочні продукти та яйця.

Пітер Д'Адамо зазначає, що люди з 3-ю групою крові виробляють більше кортизолу в стресових ситуаціях і  доволі чутливі до лектинів в харчах. Нерідко це призводить до запалення та збільшення розвитку синдрому X - кардіальної мікроваскулярної дисфункції або спазму. Це може призвести до стенокардії у пацієнтів з незміненими епікардіальними коронарними артеріями при ангіографії.

Такі люди частіше мають уповільнені вірусами, а також вразливі до аутоімунних захворювань.

Водночас власники 3-ї групи крові фізично більш здорові та розумово врівноважені, ніж люди з іншою групою крові. Вони доволі легко адаптуються до зміни висоти (особливо у гірській місцевості), і якщо дотримуються правил харчування – ніколи не мають проблем з зайвою вагою.

Водночас оговтатися від сильного стресу людям з 3-ю групою крові не просто. Вони можуть відчувати проблеми з концентрацією вдень, та неможливістю заснути вночі, а також на стрес одразу реагує й шлунковий тракт. Сукупно це може перерости навіть у депресивний стан.

Швидко відновитися від стресу людям з 3-ю групою крові допоможе візуалізація й навіть медитація. А от щодо фізичних навантажень, то їх варто комбінувати – силові навантаження з  заняттями. Ще 20 хвилин бажано виділити на творчість.

З віком може проявлятися забудькуватість, тож краще з молоду взяти за звичку розгадувати кросворди, вчити для саморозвитку іноземні мови.

Раніше ми повідомляли про обмеження в їжі для 1-ї групи крові, та для 2-ї групи крові.

Джерело novyny.live

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень