10 найкрасивіших будинків світу

Житло, яке краще, ніж курорт 

Villa La Leopolda, Франція 

У 1902 році король Бельгії Леопольд II побудував віллу Ла Леопольда. Приголомшлива споруда розташована на Французькій Рив’єрі, яка вважається одним із найкрасивіших місць на планеті, і це тільки додає йому краси. 

The Chartwell House, Лос-Анджелес

Розташований в ексклюзивному районі Бел-Ейр у Лос-Анджелесі. Chartwell Estate, приголомшлива резиденція має  11 спалень, 18 ванних кімнат та великий винний льох на 12 000 пляшок.

У маєтку також олімпійський басейн, гараж на 40 автомобілів, гектари красиво доглянутих приватних садів і непомітні підземні переходи.

Casa M in Merano, в італійських Альпах 

Шедевр сучасної архітектури. Завдяки повністю білому інтер’єру будинок став взірцем краси та елегантності. Унікальний скляний дизайн робить його одним з найкрутіших у світі.

Dupli Casa – Ludwigsburg, Німеччина

Планування цього будинку було розроблено з урахуванням концепції «життя кількох поколінь».

Простір має гнучкі житлові зони, приватні місця для відпочинку та спільні місця для спільного часу разом.

Manalapan residence, Флорида, США

Manalapan residence, розташований у самому центрі Флориди - справжня перлина на ринку нерухомості. Будинок має красивий вигляд на Атлантичний океан.

Басейн, велике поле для гольфу, добре обладнаний тенісний корт і частково баскетбольний майданчик для активних мешканців.

Bellagio La Villa, Австралія

У цьому розкішному маєтку є 10 просторих спалень і 10 ванних кімнат з вишуканим дизайном, а також елегантна їдальня, великий господарський люкс та ультрасучасний тренажерний зал.

Від полірованої мармурової підлоги до вишуканої стелі кожен дюйм Bellagio La Villa випромінює розкіш і вишуканість.

Mirror Houses – Bolzano, Італія

Вишуканий дзеркальний будинок  розташований в приголомшливому ландшафті Південного Тіролю, Італія. Це робота архітектора Пітера Піхлера, вирізняються унікальною естетикою, прикрашені дзеркальними панелями, звідки відкривається чудовий краєвид на Альпи. Надзвичайно природне поєднання з природою.

Sky Garden- Сінгапур

Ця екологічно чиста резиденція втілює стале життя завдяки унікальному архітектурному дизайну, що робить його ідеальним місцем для любителів природи.

Tresarca House – Лас-Вегас, США

На створення будинку надихнула пустеля Мохаве.

Вишукане поєднання матеріалів і форм створює винятковий житловий простір, який одночасно є елегантним і функціональним. Завдяки своєму складному дизайну будинок є відображенням самої пустелі.

Palazzo Antilla, Мумбаї, Індія

Мукеш Амбані, індійський мільярдер, проживає в розкішному Palazzo Antilla в Мумбаї. Житло оцінюють у 2 мільярди доларів. Завершений у 2012 році 27-поверховий проєкт Antilla натхненний лотосом і сонцем. Шість верхніх поверхів призначені для приватної резиденції родини Амбані. Будівлю звели таким чином, щоб вона витримала землетрус магнітудою 8.

Джерело: this is italy

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень