1 травня частину українців переведуть на нові тарифи на газ

Тариф «Твій газ Рівномірний платіж» втрачає дію 30 квітня

З 1 травня клієнтів газзбутів автоматично переведуть на базовий тариф «Твій газ Річний». При цьому українцям не потрібно йти до центрів обслуговування клієнтів, щоби щось переоформити.

До середини травня фахівці «Твій Газзбут» надішлють споживачам точну інформацію про баланс особового рахунку.

Якщо ви використали більше газу, ніж минулого опалювального сезону, потрібно буде сплатити різницю за ціною 7,99 грн за куб.

 

Якщо ви споживали менше газу – ми повернемо кошти на ваш Особистий рахунок як переплату. Для остаточного розрахунку дуже важливо, щоб ви станом на 30 квітня зафіксували показники свого лічильника та передали їх вашому оператору ГРМ, – йдеться у повідомленні.

Також у газовій компанії уточнили, що з рішенням влади щодо ціни на газ з 1 травня 2022 року матимуть можливість формувати нові зручні тарифні плани для населення.

Зазначимо, що умови тарифу «Твій газ Річний» – 7.99 грн/за 1 м³. Ціна протягом року може зменшитись. Клієнти оплачують щомісяця за спожиті обсяги газу.

Дререло: На пенсії 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Теги: Газ
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень