У Рівному журналісти на кілька годин стали надзвичайниками (24 ФОТО)

Сьогодні у Рівному вперше відбулася спартакіада з пожежно-рятувального спорту серед місцевих журналістів.

Змагання присвячені Дню журналіста, що припадає на 6-те червня. Їх організували працівники прес-служби ГУ ДСНС задля покращення взаємодії зі своїми колегами, обміну досвідом і професійними навичками в медійній сфері, а також пропаганди здорового способу життя. Детальніше про спартакіаду розповідає начальник прес-служби ДСНС Рівненщини, Віктор Козак:

– Етапи, які ми сьогодні провели для представників ЗМІ, наближені до тих змагань, які проводяться серед наших працівників. Кожен, хто сьогодні брав участь, мав змогу відчути себе не тільки в бойовому одязі рятувальника, але й зсередини спробувати цю справу і зрозуміти, якою вона є нелегкою. Я сподіваюся, що в майбутньому, при підготовці матеріалів про наших працівників, цей досвід буде впливати на якість та правдивість цих повідомлень.

У змаганнях з чотирьох етапів брали участь шість команд, які складались із кореспондентів теле- та радіоканалів та інтернет-видань. Журналісти бігали рятувальною смугою, видиралися на будівлю та стрибали з неї, гасили футбольні м’ячі, рятували умовного потопаючого, а також виносили умовного постраждалого із задимленого підвалу. До слова, наші колеги також брали участь у спартакіаді та вибороли почесне третє місце.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень