Молоді батьки гинуть. Діти у Рівному залишаються сиротами

З  50 тисяч дітей, які проживають у Рівному, на сьогодні 43 виховуються у неблагополучних сім’ях. Однак кількість дітей сиріт у нашому місті зростає не за рахунок таких сімей, а через трагічні події, що трапляються у житті батьків. Про це в ефірі Радіо Трек розповів начальник служби у справах дітей Рівненського міськвиконкому Андрій Міщеня:

За словами Андрія Міщені, у 99% випадків опіку над такими дітьми беруть родичі малечі. До слова, нині у Рівному налічується 150 сімей, де дітей виховують опікуни. Прикметно, що у місті є 30 дітей, які можуть бути усиновлені, але багатьом з них уже 16-17 років, вони студенти. Андрій Міщеня відзначив, що бюрократичних перепон для усиновителів немає, як власне і армії охочих взяти дитину на виховання. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень