Провидиця, яка вмерла в 2013-му, передбачила дату коронавірусу ще в 2008-му: «Ця хвороба зникне раптово, але…» (ФОТО)

Пророцтво надруковане чорним по білому

Про це зараз багато говорять з легкої руки Кім Кардаш`ян.

Саме вона показала широкій громадськості те місце в книзі Сильвії Браун (Sylvia Brown), про яке нині говорить весь світ. Книга провидиці має назву «Кінець днів», і на 312 сторінці в ній сказане буквально таке:

«Близько 2020-го хвороба, подібна на пневмонію, пошириться по всій земній кулі, атакуючи легені та бронхи людей і не піддаючись жодному лікуванню.


Ще дивнішим, ніж сама хвороба, буде той факт, що вона зникне несподівано і раптово, так само швидко, як і з’явилася, аби повернутися знову через 10 років і вже тоді – зникнути остаточно».

Провидиця Сильвія Браун та її книга

Як би ми не ставилися до подібних пророцтв, маємо визнати, що Сильвії Браун вдалося точно передбачити рік (2020) і сам тип хвороби, пов’язаної з легенями та бронхами.

Залишається сподіватися, що не менш точно американській провидиці вдалося передбачити й те, що коронавірус зникне «несподівано і раптово, так само швидко, як і з’явився».

Хотілося б вірити, що трапиться це вже незабаром.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень