М’яч-Дредбол з м. Рівне розказав свою правду про переліт групи українців із В’єтнаму (ВІДЕО)

Виглядає, що весь скандал виник через 170 євро (з людини)

Відомий український музикант та шоумен з м. Рівне М’яч-Дредбол, як виявилося, летів тим самим скандальним літаком, що його оплатив власник «Мівини» Фам Нят Вионг, і з якого потім люди проривалися з матюками до Києва – вже з аеропорту «Бориспіль».

Ми бачили різні відео, які переважно викликають відразу до пасажирів цього самого літака, які чомусь не хочуть слухати карантинні служби, бузять, лихословлять та йдуть на пролом.

М’яч-Дредбол пояснює це тим, що ніхто з них – пасажирів горезвісного літака – ніяких зобов’язань про примусовий карантин та обсервацію в якомусь там готелі не підписував.

На відео видно документ, який роздавали в літаку всім пасажирам.

Але…

Натисніть плей для перегляду

Ще до вильоту той самий М’яч-Дредбол записав у Хошиміні коротке, але дуже гнівне відео (у Stories), в якому він обурювався, що всіх їх – пасажирів літака – попереджують про необхідні проходження карантину в готелі, де проживання упродовж двох тижнів буде коштувати 170 євро з людини.

Без харчування.

В принципі на двох це 340 євро і понад 10 000 грн.


Як для періоду вимушеного безробіття, то це – гроші.

Але тут важливо уточнити, що це повідомлення про обсервацію практично одразу зникло й більше ніде в офіційних джерелах не з’являлося.

Натомість розмістили таке повідомлення для українців, які вертаються з В’єтнаму. М'яч розповідає про це у відео. 

Як розповідає М’яч, для нього й дівчини ця евакуація була небезкоштовною. Вони перебували у В'єтнамі з жовтня, а зворотні квитки мали на 28 квітня. Втім, через пандемію коронавірусу рейси скасували до червня.

Авіаперевізник запропонував спочатку перенести виліт на перший можливий літак до Києва, але орієнтовно з 1 червня.
Проте коли з’явився літак для евакуації – перевізник дозволив скористатися цими ж квитками.


М’яч каже, що у літаку були пасажири, які кілька разів купували квитки на різні рейси, й в загальному витратили близько 1000$ на дорогу додому.

До речі, в Україні М’ячу пропонували розрахуватися за поїздку з Борисполя до Рівного у євро. І просили, між іншим, 65 євро. Це приблизно (курс змінюється) 1900 грн. За дорогу з Києва до Рівного – 1900 грн з людини за місце у бусику.

Але молодь знайшла інший варіант й дісталася додому з дотриманням усіх вимог карантину.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень