У Рівному хочуть провести хресну ходу

МП

Хресну ходу хоче провести УПЦ Московського патріархату у Рівному. До міської ради вони подали заяву, де йдеться, що захід планується на 3 квітня.

Комісія з надзвичайних ситуацій на сьогоднішньому засіданні ухвалила низку рішень. Серед них йшлося й про те, що керівники Виконавчого комітету Рівного мають вивчити це питання.

Як пояснив заступник голови комісії з надзвичайних ситуацій Руслан Демуров, у заяві йдеться, що у ході має брати участь 50 осіб.

Ми не настільки категоричними були сьогодні. Це живі люди, віра – це серйозні питання. Завтра будемо проводити бесіди з керівництвом єпархії.

 

Якщо брати суто з юридичної точки – це неможливо. Оскільки там має бути близько 50 людей, а це заборонено законом. Навіть 10 – небажано. Постараємося впевнити вірян, що не варто ходу проводити.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень