Київстар, Лайфселл і Водафон: чиї тарифи тепер ТОП за свої гроші (ПОРІВНЯННЯ)

Ми порівняли найдорожчий, середній і бюджетні тарифи з передоплатою

Люди обурені діями «Київстару». Мобільний оператор ще минулого місяця повідомив про збільшення вартости тарифних планів у 1,5-2 рази з нового року.

Рівненський сегмент соцмереж «розривається» гнівними постами після того, як абоненти отримали ось такі СМС.

Як бачимо, дії компанії клієнтам не дуже сподобалися:

Люди навіть зареєстрували відповідну петицію на сайті президента. За тиждень вона набрала понад тисячу з 25 тис. необхідних голосів.

Найдешевший тарифний план з передоплатою (є ще за контрактом), вказаний на сайті оператора, тепер коштуватиме 75 грн на 4 тижні. В операторів «Водафон» і «Лайфселл» є тарифи за 60 грн/4 тижні та навіть нижче. Значно зріс у вартості план «Спілкування без меж». Тепер він коштує 125 грн на міс.

Утім, що ж пропонують ці оператори за 125 грн (або наближену ціну) у порівнянні з «Київстаром»:

Тарифи операторів за середню ціну. У "Київстара" цей тариф - найдшевший із запропонованих на сайті.

Висновки, які ми зробили з побаченого на сайтах операторів, читайте нижче.

Люди також скаржаться, що у "Київстара" немає тепер бюджетних тарифів. Однак серед тарифних планів з передплатою є "Київстар Комфорт" за 75 грн/міс. Його не пропонують на сайті, однак він є у списку, і тариф можна підключити. Порівняємо, що пропонують три оператори за схожі суми.

Найдешевний тариф "Київстара" за передплатою та тарифи інших опрераторів, подібні по вартості.

НАЙДОРОЖЧІ

 

"Київстар" вражає, коли йдеться про вартість послуг. А раптом тариф справді вартий кожної копійки?

Найдорожчі тарифи операторів. Натисніть, щоб збільшити.

Зазначимо, що у «Лайфселл» існує тарифний план «ХендМейд». Тобто компанія пропонує скласти власний тарифний план.

***

 

Можна підсумувати, що «Київстар» у своїх тарифах за передплатою пропонує менше Інтернету та дзвінків. Водночас, їхня фішка – це безліміт для великої кількости додатків і соцмереж + телебачення з 55 каналами. Наскільки це корисно для користувачів смартфонів – незрозуміло.

***

 

«Водафон» за ту ж ціну дає більшу кількість гігабайт та має зручніші тарифи для дзвінків на інші мережі та за кордон. Крім того, "Водафон" і "Київстар" у найдорожчих тарифних планах пропонують безлімітний Інтернет. У «Водафон» він значно дешевший. Щоправда, бонусів типу телебачення, додатків, безлімітних соцмереж і сайтів у "Водафона" дещо менше.

***

 

«Лайфселл» дає найбільшу кількість Інтернету в бюджетних та середньовартісних тарифах. Також найбільша кількість дзвінків на інші мережі. Однак безлімітного інтернету немає. 

Також в оператора немає безкоштовних хвилин для дзвінків за кордон. Зате є бонуси на кшталт телебачення та хмарного сховища від 50 до 500 Гб, що доволі багато. Можна також перенести зекономлені минулого місяця мегабайти та хвилини. Це дозволить накопичити солідний запас, якщо не надто активно користуватися "ресурсами".

Додамо, що ми не розглядали контрактні тарифи, де треба укладати договір із операторами. Також не розглядали й пропозиції стартових пакетів.

Утім, у тарифах з передплатою «Київстар» очевидно програє іншим двом операторам за співвідношенням ціни та якості. Однак має найбільше в країні покриття.

В самому «Київстарі» пояснюють зростання тарифів тим, що потрібно було припинити дію старих тарифних планів. Ось як вони прокоментували це виданню «Today.ua»:

У зв’язку з тим, що деякі тарифи були запущені 2-3 роки тому, то на даний момент вони втратили свою актуальність. З метою покращення якості обслуговування Київстар вирішив оновити умови старих тарифів. При цьому вартість деяких тарифів зросте, але і відповідно зросте кількість та якість наданих послуг.

Ми навідалися до  центру обслуговування клієнтів "Київстару" у Рівному на вулиці Міцкевича. Як повідомила нам адміністраторка, ажіотажу у них після зміни тарифів не спостерігалося. За її словами, оператор збільшив тарифи знову ж таки тому, що вони втратили актуальність, а ціни виросли. Тож за словами, компанії тарифи дорожчі, адже "актуальніші".

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень