Дружина футболіста «Шахтаря» поскаржилася на брак їжі та расизм в Україні (6 ФОТО)

Каже, що була ладна вирвати українській дівчинці язика

Бразильська модель Дані Соуза, з якою одружений півзахисник «Шахтаря» Дентіньо, розповіла, що її дочкам доводилося стикатися з проявами расизму в Україні.

Мати трьох дітей в інтерв'ю Yahoo описала, як її 6-річні близнючки Рафаелла і Софія стали жертвами неналежного ставлення в київській школі, де вони навчаються.

«Дві старші дівчинки завжди показували свiй язик, і я знаю, що це було через колір шкіри моєї дочки. Одного разу я зустріла цих дівчат у шкільному коридорі, і поговорила з ними», – згадує Дані.

 

«Я сказала «Якщо ти покажеш їм язика ще раз, то побачиш його в моїй руці. Після цього вони ніколи не сварилися з моїми дочками», – цитує розповідь Соузи OBOZREVATEL.

Дані каже, що страждає, коли подібні епізоди трапляються з людьми, яких вона любить найбільше.

«Мені дуже боляче усвідомлювати, що в наші дні існує расизм», – заявила вона.

За словами бразилійки «українці холодні і не відповідають добрим словом». Вона шкодує про дискримінацію, від якої щодня страждають спортсмени і їхні діти.

«Тут багато упереджень щодо темношкірих і геїв», – підсумувала дружина Дентіньо.

При цьому, говорячи про расизм, вона згадує передовсім ескапади ультрасів «Динамо Київ», які при виді деяких футболістів «Шахтаря» починають кричати «гу-гу», наслідуючи мавп і показуючи при цьому різні образливі жести.

Також бразилійка пояснила, чому в аеропортах її та її чоловіка так часто ловлять з великою кількістю поклажі, валіз та різних сумок.

Виявляється, бразилійській парі не вистачає в Україні їжі. Серед продуктів, яких цій родині бракує, Соуза називає рис, боби та каву, кажучи

«Нам подобається рис, боби та кава. Ми не можемо купити все це тут. Українці не мають звички стояти біля плити.


Вони роблять простіші страви, такі як супи та салати»

При цьому бразилійка тішиться, що в Україні, де вони з чоловіком живуть уже 10 років, їхні діти отримують значно кращу освіту, ніж могли б отримати в Бразилії;

«Вони всі в нас прекрасно говорять англійською».

Можна припустити, що діти бразилійської пари навчаються в одній з елітних шкіл Києва, де щомісячна плата складає 10-12 тисяч доларів.

Виходить, що десь саме в такій школі бразилійська модель була готова вирвати якійсь з учениць язика.

Дивно.

Португальською оригінальний матеріал на Yahoo можна прочитати ТУТ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень