Чи відновлять футбольні змагання на Рівненщині найближчим часом? (ОФІЦІЙНО)

Відповідає обласна футбольна асоціація

Як відомо, на Рівненщині триває «футбольний» карантин.

Рівненська обласна асоціація футболу повідомляє, що на території Рівненської області тривають карантинні обмеження, які запровадив уряд у зв’язку із поширенням коронавірусу.

- Повідомляємо, що працівники адміністрації, керівництво асоціації щотижня контактує із представниками Рівненської ОДА, керівництвом профільних управлінь і відділів, а також відстежує рішення згаданої вище обласної комісії, місцевих і державних органів влади щодо можливості почати/продовжити змагання — на цей момент законних підстав для цього на Рівненщині немає.

 

Водночас інформуємо футбольну громаду області щодо наявності у РОАФ напрацьованих планів і різноманітних варіантів щодо проведення змагань у цьому сезоні.

 

Просимо всіх причетних до організації офіційних футбольних змагань із розумінням поставитися до обмежень, що існують, та не порушувати єдність футбольної вертикалі. У випадку порушення залишаємо за собою право застосовувати жорсткі санкції згідно зі статутом РОАФ – йдеться в офіційному зверненні обласної асоціації.

Нагадаємо, днями у Рівному відкрили улюблене місце активного дозвілля та шопінгу вболівальників «Вереса».

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень