Цього разу по 20 тисяч: шахраї знову ошукали мешканців Рівненщини

Жительок Корця та Вараша

Із карткових рахунків жительок Вараша та Корця протягом доби, що минула, за лічені хвилини зникли всі гроші. Аферисти, представившись працівниками служби безпеки банку, заволоділи 42 тисячами гривень, розповідають в прес-службі Нацполіції області:

35-річну мешканку Вараша та 60-річну кореччанку ошукали за однаковою злочинною схемою. Псевдопрацівники фінансової установи, запевняючи у телефонному режимі, що дбають про безпеку кожного клієнта, приголомшили жінок інформацією про спробу доступу сторонніх осіб до їхніх рахунків.

Шахраї, зловживаючи їх довірою та шляхом обману, отримали від них усі необхідні персональні дані та банківські реквізити, в результаті чого заволоділи 20 та 22 тисячами гривень. За фактами шахрайства розпочаті досудові розслідування.

Правоохоронці вкотре нагадують та застерігають громадян, що працівник банку ніколи не випитуватиме особисті дані (прізвище ім’я по-батькові, дату народження, ПІН-код, CVV-код чи код із СМС), адже ця інформація є в базі даних фінансової установи і не потребує додаткового підтвердження.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень