Протягом п’яти годин шахраї ошукали чотирьох рівнян

у три різні способи

За добу, що минула, впродовж п’яти годин аферисти ошукали чотирьох рівнян, поповнивши свої кишені на загальну суму у понад десять тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба нацполіції Рівненської області:

Учора, 19 лютого, близько 11 години до поліції надійшла заява 28-річного рівнянина, що невідома особа під приводом оформлення документів на роботу заволоділа його грошима у сумі 750 гривень. Однак ні документів, ні грошей чоловік так і не отримав, тож одразу повідомив до поліції.

Наступне повідомлення надійшло вже через дві години від 53-річної жительки Дубровиці. Коли вона перебувала в гостях у доньки у Рівному, на її мобільний телефон прийшло повідомлення, що її рахунок банківської картки заблоковано. Коли жінка зателефонувала за вказаним номером телефону, то сама надала всі необхідні дані, аби з її рахунку зняли всі кошти. Таким чином жінка втратила всі збереження, що були на картці, а це 8 тисяч 450 гривень.

Через годину за такою ж схемою 22-річна рівнянка позбулася 230 гривень.

Також о 16 годині до поліції повідомила 53-річна мешканка обласного центру, що на її мобільний зателефонував невідомий. Представившись працівником поліції, той заявив, що її син скоїв злочин, а щоб уникнути відповідальності, потрібні гроші. Жінка без вагань перерахувала через термінал одну тисячу гривень.
За усіма фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Поліцейські закликають громадян не робити необдуманих вчинків, котрі стосуються власних грошей, адже таким чином ви поповнюєте кишені шахраїв. Подібні випадки усе частіше трапляються на території Рівненської області, зокрема з початку року зареєстровано 245 шахрайств, що на 52 випадки більше, ніж за аналогічний період торік.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень