Жителі Рівненщини за добу віддали шахраям 22 тисячі гривень

Від дій зловмисників постраждали четверо громадян

Чотири повідомлення про вчинення шахрайських дій надійшло до поліції напередодні. Жителі області потрапили вкотре на гачок телефонних та інтернет-аферистів, які в загальному виманили у них майже 22 тисячі гривень.

28-річна дубенчанка та 44-річна жителька Гощі псевдопрацівникам банку назвали необхідні для зняття коштів реквізити банківської картки, в результаті чого позбулися 660 та 6 тисяч гривень відповідно.


Ще одна 28-річна жителька Грушвиці через популярний сайт оголошень вирішила придбати трактор "Т-25". Обумовивши з продавцем покупку, перерахувала завдаток у сумі 3 тисячі 400 гривень на банківську картку. Коли чоловік зателефонував про необхідність поповнення карткового рахунку ще на 10 тисяч гривень, жінка зрозуміла, що має справу із шахраями, та попередньо сплачені кошти вже не змогла повернути — «абонент» був поза зоною досяжності.


На 12 тисяч гривень збагатився аферист із Дубна, на банківський рахунок якого за вподобаний на сайті автомобіль 44-річний житель Івано-Франківської області перерахував кошти. Та коли приїхав у райцентр за покупкою — продавця не знайшов.


За усіма фактами розпочаті досудові розслідування за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України.
Поліцейські наголошують громадянам бути пильними і розсудливими, як під час спілкування із незнайомцями по телефону, так і під час купівлі товарів через Інтернет.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень