Не просто, але можливо: українцям анулюють борги за кредитами 

Перша й головна умова, боргів не повинно бути станом на 23 лютого 2022 року 

Українці мають шанс у важкі часи позбутися боргів перед банками. Якщо вашу заявку схвалять, держава виплатить компенсацію. 

Перш ніж розуміти, чи можете ви претендувати на таку лояльність, слід розуміти, що боргів не повинно бути станом на 23 лютого 2022 року.

Борг можуть списати зокрема й за кредити на житло, яке знищили внаслідок війни. Але проща такої квартири не повинна перевищувати  140 кв. метрів, а приватний будинок – 250 кв. метрів. 

У цьому випадку для списання боргу треба зібрати пакет документів, які підтверджують, що будинку немає, або його пошкодження серйозні і проживати там більше не можливо.

У березні 2022 року Верховна Рада ухвалила закон, який передбачає, що українцям не нараховують штрафи за прострочення та не підвищують процентну ставку на суму позики. Втім це не дає дозвіл на те, щоб не платити за кредитом. Відсотки й борг будуть накопичуватися. 

Але й кредитори до завершення воєнного стану не можуть вимагати з вас повернення боргу.  А от через 30 днів після закінчення воєнного стану - повернути борги доведеться. 

Джерело: знай.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень