Мешканці Рівного обговорюють скандал у музшколі №2

Роблять це у соцмережі Фейсбук.

Нагадаємо, що дітям у музшколі на урочистостях з нагоди початку навчального року повідомили про неприйняття на навчання.  У ситуації розбиралася депутатська комісія міськради Рівного з питань освіти. Втім, розв'язок ситуації - звільнення вчительки - не сподобався батьку ображеної дитини. А начальник міського управління культури і туризму Рівного Тарас Максименко заявив, що у внутрішню ситуацію школи управління не втручається.

На повідомлення Тараса Максименка відреагували у соцмережі рівняни:

Yana Sokol Тарасе, а все говорить про те, що бажаючих навчатись набагато більше ніж спроможність шкіл, я давно про це кажу навіть знаходили приміщення для розширення навчання.Не всі дітки закінчивши музичну школу стануть музикантами ,але духовно розвиненими-так! По статистиці дітки що закінчили муз.школи ,худ,школи не ставали злочинцями ,крадіями, бандитами, тому вибір суспільства це створення нових навчальних закладів, а вчителів думаю вистачить.

Наталия ПавлючукНаталия Павлючук школа втратила чудового професіонала(((( сумно, що дирекція не вміє нести відповідальність!

Yana  Sokol Yana Sokol Це дуже прикро, бо причина лежить зовсім в іншій площині, а тут на мій погляд зробили цапа-відбувайла

Svetlana KarachunSvetlana Karachun читала з самого початку про цей інцидент. Але з відповіді Максименка я нічого не зрозуміла: директор - супер, вчителька сама хотіла звільнитися, а викладачів сопілки вистачає, тобто, швиденько на місце звільненої знайшли іншу?! Питання, а сценарій урочистостей хто писав, хто затверджував?!!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень